Årets första grillning
Hur somrigt har inte vädret varit i helgen? Det har varit så himla fint och varmt, men precis sådär lagom varmt innan det blir jobbigt. Förutom att jobba med rabatt och trädgård så har vi också hunnit med första grillningen. Och det är faktiskt också första grillningen i huset eftersom vi förra sommaren bara använde muurikka och inte ens satte ihop grillen.
Jag ringde in mina föräldrar som kom och hjälpte oss fira in grillen och äta upp maten. Just det! Vi invigde våra nya trädgårdsmöbler som vi fått av svärföräldrarna också. Älskar gunget!
Vi bjöd på grillspett av kött, paprika, champinjoner, korv och rödlök. En styckbit som ser ut som en marinerad fläsksida testade vi också, men det kommer vi inte köpa igen. Det var inte äckligt, men det finns godare saker att köpa för grillen.
Fjolårets majsplock togs fram ur frysen och jag kokade oss varsin majskolv som tillbehör. Elsie högg in.
Dessutom blev det en sallad med fetaost, tsatsiki och havreris. Gott, nyttigt och skönt mättande.
Grillningen var så pass inspirerande att vi i söndags grillade igen men då hamburgare. Säsongen är verkligen invigd.